Hoppa till huvudinnehåll

Se Isac Elliot på alla hjärtans dag

Isac Elliot vann flera priser på Nöjesgalan. Bild: X3M/Catariina Salo nöjesgalan 2013

Det blir många filmer om Isac Elliot den närmaste tiden, den senaste som fått releasedatum är dokumentären Dream Big - The Movie.


På alla hjärtans dag blir det biopremiär för ännu en dokumentär om Isac Elliot. Den här filmen behandlar det vi väntar oss att en dokumentär om barnstjärnan handlar om, nämligen hur det är att bli superkändis som 12-åring och göra stora spelningar efter att ha kommit från ingenstans. Vi får också följa med fankulturen, hur har det blivit som det blivit? I ett års tid har regissören Sami Joensuu följt Isac i hans kändisskap.

Biljettförsäljningen till dokumentären startar idag (17.12) klockan 16.


Om du inte vill vänta så länge kan du redan nu ta och kolla vår egen film om supersångaren. My Tengström och Lotta Munsterhjelm följde Isac Elliot när han åkte till Oslo på sin första utlandsspelning i november. Kolla också deleted scenes från dokkaren!

Isac Elliot Waking up the world har tv-premiär på julafton men kan redan nu ses på Arenan. Dagen efter, alltså på juldagen, har också en finskspråkig dokumentär om Isac premiär på Yle.

Nyligen publicerat - X3M