Hoppa till huvudinnehåll

Bland tontar och LOL: LOL

Dagens rapport behandlar den unga generationens språk.

Vad är Bland tontar och LOL?

Bland tontar och LOL är en julkalender för vuxna. Det handlar om agenttomtarna Joppe och Malou som sänts till människovärlden för att bedriva en intensiv forskning på sitt favoritobjekt: människan. Från och med den 1 december sänder de dagligen rapporter mot norr. 24 rapporter från mänskligheten är ett stycke blixtrande tillägg till all tidigare forskning och ett måste för varje aspirerande människokännare.

Det är komprimerat men ganska komplicerat, så det gäller att ha tungan rätt i mun eftersom till synes små misstag kan bli fatalt pinsamma. Joppe och Malou lär ut några viktiga glosor för att passera bland unga människor.

Bland tontar och LOL hittar du också på Facebook.