Hoppa till huvudinnehåll

EIF-fotboll fortsätter samarbeta med IFK Mariehamn

Petteri Jokihaara (grön skjorta) från MIFK spelade för EIF i ett par matcher säsongen 2013. Bild: Yle/ Patric Westerlund arber istrefi,Raseborg,Ekenäs IF,Ekenäs

Nu är det klart att Ekenäs IF:s fotbollssektion också säsongen 2014 samarbetar med ligaklubben IFK Mariehamn. Samarbetsavtalet gör att EIF:s division 2 lag fortsätter som farmlag för ligalaget.

Under vårsäsongen 2013 fick ett antal herrspelare från Ekenäs IF möjligheten att känna på hetluften i ligacupen i IFK Mariehamn, medan EIF:s representationslag i ett antal division 2-matcher under sommaren förstärktes av ligaspelare.
Karenstiden för klubbövergångar ändrar för säsongen 2014. Karenstiden mellan matcherna blir en dag från division 2 till ligan, och sex dagar från ligan till division 2. Säsongen 2013 var karenstiden åtta dagar.