Hoppa till huvudinnehåll

Bland tontar och LOL: Dans

Dagens rapport behandlar dansen, en sysselsättning som många människor ägnar sig åt.

Vad är Bland tontar och LOL?

Bland tontar och LOL är en julkalender för vuxna. Det handlar om agenttomtarna Joppe och Malou som sänts till människovärlden för att bedriva en intensiv forskning på sitt favoritobjekt: människan. Från och med den 1 december sänder de dagligen rapporter mot norr. 24 rapporter från mänskligheten är ett stycke blixtrande tillägg till all tidigare forskning och ett måste för varje aspirerande människokännare.

Att dansa är att röra kroppen åt olika håll, oftast till musik. Joppe och Malou visar exempel på olika stilar så att en inte står alldeles handfallen om dansläge uppstår.

Bland tontar och LOL hittar du också på Facebook.