Hoppa till huvudinnehåll

Dags för dop

Solsidan (7)
Solsidan (7) Bild: FLX & Jarowski 6277 0110 000

Äntligen ska då pojken döpas efter allt tjat från Ove. Anna och Alex har ältat namn och till sist fastnar de för Love.

Ove och Anette som anser sig ha kommit på namnet är mycket stolta över valet och Ove ser fram emot att bli gudfar. Men Anna och Alex vill ha ett litet dop, inte så kyrkligt och de vill att deras närmaste vänner Fredde och Mickan ska vara med. Något som låter lättare än vad det är. Fredde får nämligen inte lämna hemmet förutom vardagar på arbetstid eftersom han har fått en fotboja efter den misslyckade rättegången. Något han inte vill erkänna ofentligt.

Det blir en kamp för att få alla på plats, och det är bäddat för katastrof.

Solsidan (7)
Säsong 4, avsnitt 10/10 "Dopet"
Yle Fem söndag 22.12.2013 kl. 21.00
30 dagar på Arenan efter sändning