Hoppa till huvudinnehåll

Bland tontar och LOL: Relationer

Dagens rapport behandlar relationer.

Vad är Bland tontar och LOL?

Bland tontar och LOL är en julkalender för vuxna. Det handlar om agenttomtarna Joppe och Malou som sänts till människovärlden för att bedriva en intensiv forskning på sitt favoritobjekt: människan. Från och med den 1 december sänder de dagligen rapporter mot norr. 24 rapporter från mänskligheten är ett stycke blixtrande tillägg till all tidigare forskning och ett måste för varje aspirerande människokännare.

Människor organiserar sig själva och andra människor i enorma nätverk och system som kallas relationer. Olika relationer betyder olika saker och det är av högsta vikt att känna till skillnader och hierarkier om en inte ska avslöjas. Joppe och Malou går noggrant igenom olika relationstyper och faser.

Bland tontar och LOL hittar du också på Facebook.