Hoppa till huvudinnehåll

Justin Bieber pensionerar sig?

Justin Bieber
Justin Bieber - världens yngsta pensionär? Justin Bieber Bild: Evan Agostini / AP justin bieber

Justin Bieber sänder ut dubbla budskap till fansen - å ena sidan meddelar han att han ska pensionera sig å andra att han aldrig kommer att lämna fansen. Hur ska han ha det egentligen?

Tjejfavoriten Justin Bieber har snackat en del om att dra sig tillbaka från musikindustrin och pensionera sig (som nittonåring!). Hittills har skivbolaget dementerat ryktena och sagt att han bara skämtar, men vi blir lite osäkra på vem vi ska tro efter att ha sett det här.

Hoppa över Twitterpostning

Den 23 december släppte Justin Journals-albumet, som består av låtar han släppt varje måndag under sitt Music Monday-projekt. Igår (25.12) hade dessutom hans konsertfilm i 3D, Believe, premiär i staterna. Är det verkligen så smart att dra sig tillbaka när man är populärare än någonsin? Vi undrar.

Hursomhelst verkar grabben lite osäker, eftersom han strax efter sin pensionerings-tweet följde upp med dessa:

Hoppa över Twitterpostning

Hoppa över Twitterpostning

Vi tror att Justin bara är lite av en drama queen och vill ha extra uppmärksamhet inför en inplanderad paus under 2014. Men vi är inte oroliga, knappast glömmer alla hans beliebers honom. Om han inte råkar ut för något drastiskt så lär han ändå ha 3/4 av sitt liv kvar att leva och det ska nog mycket till för att han ska lyckas hålla tyst en så lång tid.

Källa: NME och Twitter.

Nyligen publicerat - X3M