Hoppa till huvudinnehåll

Ola Salo gör soloalbum

Snart får vi se Ola Salo på popscenen igen. ola salo

Ola Salo från The Ark har gått ut med ett riktigt trevligt nyårslöfte: han ska göra ett soloalbum.

Det är ungefär två år sedan The Ark splittrades. Efter otaliga "sista spelningen för The Ark" (vi började till och med tvivla på att de alls skulle splittras) gick de sist och slutligen skilda vägar.

Två år utan The Ark har ändå inte gjort att sångaren Ola Salo suttit hemma och rullat tummarna. Han har bland annat spelat i musikalen Jesus Christ Superstar, varit sommar- och vinterpratare i Sveriges Radio, och så har han också skrivit rockoperan KULT.

Och nu ska det bli ett soloalbum. Albumet har diskuterats länge, men tiden har inte riktigt räckt till förrän nu. Löftet om ett nytt album gav Ola på sociala medier på nyår, när han skrev att hans nyårslöfte är att göra ett soloalbum under 2014.

Fansen jublar, och vi likaså.