Hoppa till huvudinnehåll

Prince gästar New Girl

Vi kan förstå att Zooey Deschanel trollbinder Prince. Bild: Michael Nelson / EPA / All Over Press zooey deschanel

Tänk att du är så stor och framgångrik att du kan göra i princip vad som helst. Till exempel spela en roll i din favoirtserie. Det får Prince göra.

Prince är ett stort fan av sitcom-serien New Girl. Han sägs veta allt om serien och dessutom ha en svaghet för serieparet Jess och Nick. Engagemanget för paret är så stort att han bestämt sig för att delta i serien för att ge dem en putt i rätt riktning.

Prince kontaktade Zooey Deschanel (Jess) och Hannah Simone (Cece) personligen för att fråga om han fick vara med i komediserien. (Så typiskt att han kontaktade just dem, charmör där). Han pitchade en idé som involverade ett av hans kända pyjamaspartyn, vilket senare blev godkänt av teamet bakom serien.

I specialavsnittet, som sänds efter det stora sportevenemanget Super Bowl, kommer Jess och Cece att bli inbjudna till en av Princes berömda hemmafester. Resten av New Girl-kollektivet blir svartsjuka och bestämmer sig för att krascha festen.

Förutom Prince så ska ett gäng andra kändisar också vara med i avsnittet, men vilka återstår att se.

Källor: Digital Spy via NME, Huffington Post

Nyligen publicerat - X3M