Hoppa till huvudinnehåll

Viktig kontraktsförlängning i JYP

Eric Perrin
Eric Perrin fortsätter som kapellmästare i JYP. Eric Perrin Bild: YLE / Tomi Hänninen perrin

JYP:s kapten Eric Perrin har förlängt kontraktet med Jyväskyläklubben. Det nya kontraktet sträcker sig till våren 2015.

- Eric Perrin har redan gjort en otrolig karriär i JYP. Under de tre senaste säsongerna har han gjort mellan 50 och 59 poäng i grundserien och han har alltid också spelat bra i slutspelet. JYP behöver hans färdigheter och ledarskap också i framtiden, kommenterade JYP:s verkställande direktör Kari Tyni på klubbens webbsida.

Den här säsongen är Perrins fjärde raka i JYP. 38-åringen spelade också i laget 2002-03 och representerade innan det Jokerit, Ässät och HPK i ishockeyligan. Perrin har spelat 245 NHL-matcher och vann Stanley Cup med Tampa Bay Lightning 2004.

- Jag är otroligt glad över att kunna fortsätta min karriär i Jyväskylä som är min andra hemstad. För mig är JYP inte enbart en ishockeyklubb. JYP är en som kollektiv familj och jag är stolt över att få vara en del av den, sade Perrin.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport