Hoppa till huvudinnehåll

Bara förluster för Ekenäs CC

Inomhusserien i cricket har börjat dåligt för Ekenäs Cricket Club. Bild: Yle/ Bubi Asplund allmän cricket,Ekenäs

Ekenäs Cricket Club har inlett vinterserien i cricket förluster. I januari har laget spelat fyra matcher och förlorat alla.

Ekenäs CC:s första matcher den här inomhussäsongen spelades den 3:e januari 2014 i Helsingfors. ECC mötte TÖKS från Kervo och Helsinki Metropolitan CC från Helsingfors. Ekenäs förlorade båda matcherna men avgörandet kom först i sista kastomgången i båda matcherna.

Mot TÖKS förlorade ECC med en poäng 101-102 och mot Metropolitan med två poäng. Slutsiffrorna i den matchen blev 87 – 89.

Total kollaps mot SKK

Ekenäslaget spelade sina två följande matcher i serien fredagen den 17.1 i Helsingfors. Matcherna gick mot Stadin Krikettikerho och Empire CC. Båda lagen är från Helsingfors.
Mot SKK blev det en total kollaps och ECC föll med klara siffror och lyckades endast plocka lite över 20 poäng och SKK vann snabbt och enkelt. Mot Empire lyckades ECC återställa sig relativt bra efter brakförlusten och gav Empire en match men lyckades ändå inte ända fram utan förlorade matchen.
Sina följande matcher spelar ECC den 14.2 i Helsingfors. Då spelar Ekenäslaget mot Kerava CC från Kervo och Bengal Tigers från Esbo.

Inomhusserien 2013-14 i cricket består av 10 lag och serien som spelas som en enkel serie. D fyra bästa gör upp om medaljerna i ett cupspelsystem där 1:an möter 4:an och 2:an möter 3:an. Vinnarna från semifinalerna möts i finalen och förlorarna spelar om brons.

Läs också

Nyligen publicerat - Västnyland