Hoppa till huvudinnehåll

Beyoncé uppträder på Grammy Awards

Har Beyonce ett nytt samarbete på gång?
Beyoncé och en massa andra artister stiger upp på scenen under Grammygalan. Har Beyonce ett nytt samarbete på gång? Bild: EPA/PAUL BUCK beyonce

Beyoncé tar med sig maken upp på scen på den amerikanska Grammygalan.

På sin senaste skiva Beyoncé sjunger Beyoncé tillsammans med både sin man och sin dotter. Nu fortsätter megastjärnan på samma spår, och tar med sig Jay Z upp på scen för att sjunga Drunk In Love på den amerikanska Grammygalan. Dottern får stanna hemma, och det är kanske lika så bra, för vi antar att hela USA skulle rasa ifall hon tog med sig ett barn till en tvåmanna fyllefest på en strand.Grammygalan hålls i Los Angeles den 26:e januari. Som värd får vi se LL Cool J. De gamla rävarna Paul McCartney och Ringo Starr kommer att uppträda tillsammans under kvällen, likaså Lorde och Katy Perry. Andra som stiger upp på scen är Daft Punk tillsammans med Stevie Wonder och Pharrell och så Nile Rodgers och Kendrick Lamar som ska sjunga med Imagine Dragons.

Ett annat efterlängtat uppträdande är Metallicas. De ska spela tillsammans med den kinesiska konsertpianisten Lang Lang. Det blir Metallicas första grammyuppträdande sedan 1991, så det är väl på tiden.

Och listan tar inte slut än. Vi får också se Taylor Swift, Keith Urban, Kacey Musgraves, John Legend och Macklemore & Ryan Lewis på galan.

Pjuuh. Stjärnspäckat.

Nyligen publicerat - X3M