Hoppa till huvudinnehåll

Vägledning i livet

Dramakomedi om tre osannolika kvinnor som byter väg i livet och startar en coachingbyrå.

Till byrån kommer en brokig skara människor för att bli hjälpta till lycka och framgång. Men att kunna hjälpa andra betyder inte alltid att man kan hjälpa sig själv. Och ibland är goda råd bara väldigt, väldigt dyra.

Carina Lind är en utbränd sjuksköterska som omskolar sig till livscoach. Tillsammans med sina kollegor Nathalie, före detta modell och nagelskulptris, och Zelda som tror på kristallernas kraft, startar hon coachbyrån Carina Lind Group. Med sina nyvunna insikter om lycka och positivt tänkande ska de coacha sina klienter till ett bättre liv.

Och kanske behöver de också själva lite vägledning. För trots att man i jobbet kan dela ut goda råd är allting så mycket svårare i ens eget liv. Carina dränker sina sorger med närpoker vilket skapar ytterligare problem, Nathalie längtar efter uppmärksamhet och kärlek medan Zelda inte alltid riktigt själv vet vad det är hon vill ha.

Coacherna (12)
Yle Fem tisdagar kl. 21.30, start 6.1.2014
Repris från 2012
30 dagar på Arenan efter sändning

I rollerna: Lena Endre, Cecilia Frode, Vanna Rosenberg, Reine Brynolfsson, Reuben Sallmander m.fl.
Regi: Andrea Östlund
Manus: Charlotte Orwin och Josefin Johansson
Produktion: Bob Film för SVT / samproduktion