Hoppa till huvudinnehåll

Galor, höjder och mysmusik i Bettina.

Bild: YLE/Marina Helenelund hans täckenström

Gäster i Bettina är Julia Kykkänen vårt nya backhoppslöfte i OS, oscarnominerade kortfilmsmakarna Selma Vilhunen och Kirsikka Saari samt frontfigurerna Klaus Suhonen och Hans Täckenström från Hans on the bass.

Julia Kykkänen, Finlands stora löfte i dambackhoppning, är i toppform och satsar stort på OS-tävlingarna som för allra första gången ordnas för damer i backhoppning. Selma Vilhunen och Kirsikka Saari, filmmakarna till den oscarsnominerade filmen "Pitääkö mun kaikki hoitaa" berättar om förberedelserna inför den kommande galan. Vilhunens och Saaris film tävlar i kategorin kortfilmer. Klaus Suhonen och Hans Täckenström, frontfigurerna i bandet Hans on the bass, berättar om hur bandet kom till. Gruppen uppträder med en låt från det nya albumet "Now is the time".

Programmet sänds måndagen den 27.1 kl. 21.00 i Yle Fem, repris lördagen 1.2 kl. 15.45.

Vill du vara med som publik i Bettinas show?
Man kan anmäla sig eller göra förfrågningar på e-postadressen bettina.yle@yle.fi eller på telefonnumret 040-7180181.