Hoppa till huvudinnehåll

Nya tidtabeller för m/s Nordic Duck

Nordic Duck
Nordic Duck Bild: Yle/Johanna Ventus wallin besöker skärgården

Förbindelsebåten Nordic Ducks tidtabeller för vår och höst samt sommarlovet 2014 har uppdaterats. Vårtidtabellen gäller från och med den 1.4.2014.

Den stora förändringen är att mjölkbilsturen tidigareläggs, vilket möjliggör att den sista turen kan senareläggas. Nordic Coast Line uppger att förändringarna grundar sig på den respons de fått av kunder. I och med de nya tidtabellerna säger de sig kunna upprätthålla servicenivån samtidigt som vilotiderna för besättningen beaktas.

Nordic Coast Line påminner om att att industriella transporter prioriteras på rutten, samt att de förbehåller sig rätten att avvika från tidtabellen i fall av exempelvis akuta veterinärbesök, enstaka soptransporter och dylikt.

Närmare information om tidtabellen finns på rederiet Nordic Coast Lines webbplats.

Läs också

Nyligen publicerat - Åboland