Hoppa till huvudinnehåll

Powerpark expanderar med köpcentrum

Power Park.
Power Park Power Park. Bild: Wikimedia Commons power park

Ett nytt köpcentrum öppnar i vår invid nöjesparken Power Park i Alahärmä. Köpcentret skall hållas öppet året runt.

Köpcentret ligger invid riksväg 19 vid avtaget till nöjesparken. Det blir 5000 kvadratmeter stort fördelat på 15 lokaler. Tyngdpunkten ligger på specialaffärer, restauranger och kaféer. 70 procent av lokalerna är uthyrda i det här skedet.

Power Parks vd Mikko Kiviluoma säger att man velat skapa en mellaneuropeisk affär i köpcentret, med en glastäckt boulevard som centrum. Köpcentret ska vara öppet året om och målet är att locka en miljon kunder.

Nöjesparken Power Park som är öppen sommartid hade i fjol 450 000 besökare.

Läs också

Nyligen publicerat - Österbotten