Hoppa till huvudinnehåll

Ladda ner Sotji Arenan och följ OS live

Teemu Selänne, OS 2014
Sotji Arenan finns nu tillgänglig på fler platformer. Teemu Selänne, OS 2014 Bild: EPA / All Over Press teemu selänne

Yles omfattande OS-tjänst Sotji Arenan finns att ladda ner. Via appen kan du själv välja vad du vill följa med direkt under OS, oberoende av vad som visas på tv.

Via Sotji Arenan kan du följa alla de tävlingar som tv-produceras vid de olympiska spelen – totalt cirka 700 timmar. Nästan alla sändningar refereras på finska och mycket också på svenska. Utbudet på Yles tv-kanaler är också stort – totalt cirka 350 timmar i Yle TV2, Yle Fem och Yle TV1.

Förutom direktsändningar ger dig Sotji Arenan också möjligheten att se alla tävlingarna i efterskott. Här hittar du även ett stort urval av kortare videoklipp. Du kan välja att starta en direktsändning från valfri plats trots att sändningarna inte ännu slutat och du kan spola bakåt i direktsändningen om du vill se de mest avgörande ögonblicken igen.

På tidslinjen dyker det upp märken som gör att du lätt hittar tillbaka till höjdpunkterna. Via Sotji Arenan hittar du också resultat och information om kommande sändningar.

Applikationen för smarttelefon eller surfplatta hittar du nu på Google Play (Androidtelefoner och surfplattor), App Store (iPhone och iPad) eller Windows Marketplace (Windows). Tjänsten finns tillgänglig både på finska (Sotshi Areena) och svenska (Sotji Arenan). Vill du följa tävlingarna via dator hittar du Sotji Arenan via Yle Sportens webbsidor (svenska.yle.fi/sporten) eller på Yle Arenan (svenska.yle.fi/arenan).

Ladda ner Sotji Arenan från Itunes (Iphone, Ipad)

Ladda ner Sotji Arenan till Android från Google Play.

Ladda ner Sotji Arenan till din Windows Phone.