Hoppa till huvudinnehåll

Seinfeld återförenades

Jerry Seinfeld och George drack kaffe på Superbowl. Bild: EPA/PETER FOLEY jerry seinfeld

Det gick vilda rykten om att 90-tals klassikern Seinfeld skulle återuppstå. Det gjorde de också - under Super Bowls halvtidsshow.

Ryktet började när en bild på Jerry Seinfeld och Jason Alexander (som spelar George) började cirkulera på nätet. Jerry bekräftade ryktet och sa att de kommer att återförenas men att det är hemligt. Det enda han sa var att det blir väldigt, väldigt snart.

Och han ljög inte alls, för några dagar senare dök de upp på skärmen under halvtidsshowen i Super Bowl. Kolla in klippet här under.Klippet fungerar som ett miniavsnitt till Jerrys nyare serie Comedians in Cars Getting Coffee. Som ni märkte dök också Newman (Wayne Knight) upp och var sitt vanliga charmerande själv.

Vi tycker det är bra att det bara var ett litet superbowlklipp som det gamla radarparet gjorde, för känns det inte konstigt att se figurerna så... till åldern komna? Och i så bra kvalitet? Nej, Seinfeld hör nog hemma i 90-talet.