Hoppa till huvudinnehåll

Många lediga lärarjobb i Borgå

Elever sitter vid sina bord i klassrummet.
Elever sitter vid sina bord i klassrummet. Bild: Yle/Stella Brunberg. strömborska skolan

Borgå stad har inlett en omfattande rekrytering.

Staden söker bland annat lärare och personal till småbarnsfostran.

Rekryteraren - turistsekreterare Annika Palmgren - säger att staden behöver personal för tiotals tjänster för skolor och till småbarnsfostran. Det handlar om både permanenta tjänster och anställningsförhållanden samt vikariat av olika längder.

Tillika med att man inlett en rekrytering vill Borgå stad också utveckla lärarnas yrkeskunskaper. Lärarna kan välja gratis fortbildning ur ett mångsidigt utbildningsutbud.

Utbildningsdirektör Jari Kettunen säger att det projekt som Borgå stads utbildningstjänster koordinerar och som förra året belönades som landets bästa Osaava-Kunnig-nätverk, är en hedersbevisning för det värdefulla arbete som man har satsat på i utvecklingen av just lärarnas yrkeskunskaper.

Läs också

Nyligen publicerat - Östnyland