Hoppa till huvudinnehåll

I november är han här igen

elton john
Elton John är i Helsingfors den 10 november. elton john Bild: Tobias Hase / EPA / All Over Press elton john

Elton John spelar i Bölearenan den 10 november. Det här uppger Live Nation på sin webbplats.

Konserten är en del av "Follow The Yellow Brick Road Tour". Elton John har åtta gånger tidigare spelat i Finland. Senaste gången var på festivalen Pori Jazz 2011. I Helsingfors var han senast 2009, som en del av "The Red Piano Tour".

Elton Johns skivor har sålts i över 250 miljoner exemplar. Till hans största hits hör "Your Song", "Rocket Man", ”Don’t Go Breaking My Heart”, ”Someone Saved My Life Tonight”, ”Don’t Let The Sun Go Down On Me”, ”I’m Still Standing”, “Sacrifice” och Oscarvinnaren “Can You Feel The Love Tonight”.

Han adlades 1998.

Biljetterna kommer till försäljning på fredag, den 14 februari.

Läs också

Nyligen publicerat - Huvudstadsregionen