Hoppa till huvudinnehåll

Westminster Kennel Club Dog Show 2014

Bild: Westminster Kennel Club Photos by Mary Bloom and Lisa Croft Elliot showdogblogg

Hundutställningarnas hundutställning i USA 10-11.2.2014. Mer glamour än det här får man leta efter. Det är just nu den är i gång, måndag och tisdag. Vill du ta en liten titt in i den världen så sänds den live här

Saluki hålls allert Bild: Westminster Kennel Club Photos by Mary Bloom and Lisa Croft Elliott showdogblogg

1877 hölls den första Westminster utställningen och den första TV-sändningen därifrån var redan 1948. Hundfolk i USA har just nu svårt att välja mellan Westminster och OS, två stora evenemang att zappa mellan och eventuellt kan det bli livliga diskusioner i TV-soffan. Det här är utställningen som alla som har en bra utställningshund, speciellt i USA, vill uppleva.
I väntan på färska bilder från idag och imorgon så bjuder jag på fjolårets.
Besök gärna sidan där du får veta mera om Westminsterveckan. Förutom utställning hölls där bla stor agilitytävling under veckoslutet.
Kommentarer

Strömsö

Bilder på Instagram

Vi i rutan

Nyligen publicerat - Strömsö