Hoppa till huvudinnehåll

Stilbildande frisyrer vi minns

Jennifer Aniston
Grattis Jennifer på 45-års dagen. Jennifer Aniston Bild: Paul Buck / EPA / ALL OVER PRESS jennifer aniston

Denna vecka fyller Jennifer Aniston 45 år. På Jennifers huvud satt den mest kopierade frisyren genom tiderna. The Rachel kallades frisyren, efter hennes rollfigur i Friends.

The Rachel blev ett fenomen och senare har Jennifer själv berättat att hon blev mycket överraskad av vad hennes hår startade. Håret klipptes nämligen i lager därför att hon hade ostyrigt och burrigt hår. Hon är också av den åsikten att just den frisyren är en av de fulaste hon haft. Väldigt lustigt tycker vi.

Vi tog en titt på andra kopierade frisyrer. Med finns till exempel paret Beckham som är stora stilikoner. David Beckham kan göra vad som helst med sitt hår och alla vill kopiera honom. Vi har också med några godingar från 1990-talet. Har du kopierat någon av dessa?