Hoppa till huvudinnehåll

Gullgulla din älskling också efter Alla hjärtans dag

Lööööv is in the air. alla hjärtans dag

Överraska din partner med romantik även efter Alla hjärtans dag. Här får du några tips.

Vi hoppas du kom ihåg att uppmärksamma dina nära och kära igår. Det var ju Alla hjärtans dag. Kärlekens dag. Dagen på året då romantik inte är bara önskvärt utan nästan ett krav. Men en sann romantiker vet att en portion gullgull gör sig bäst i form av ett oväntat besök. Så fortsätt uppvakta, också dagen efter. Filmkammaren ger dig en dos inspiration och bjuder på en topp trea romantiska scener på film.

3. Notting Hill (1999)

Trots att hon är en världskändis så är hon ju bara en tjej som står framför en kille och ber honom älska henne.

Scenen då Julia Roberts står framför Hugh Grant är så vacker, så naken och så genuin att vi dör kärleksdöden på stående fot.2. Love Actually (2003)

Juliet (Keira Knightley) har alltid trott att hennes fästmans kompis Mark (Andrew Lincoln) har ogillat henne. Han är väldigt kort i tonen och undviker ögonkontakt. Men under julen förklarar han med hjälp av lappar på ett mycket romantiskt sätt varför han beter sig som han gör. Dessutom önskar Mark paret all lycka. Mycket romantiskt.1. Say Anything (1989)

En notorisk underpresterare (John Cusack) förälskar sig i skolans duktigaste elev. Efter sommaren ska hon till flytta till England och studera och han gör allt för att vinna hennes hjärta och parera hennes beskyddande pappa. Slutscenen då han ställer sig utanför hennes fönster tidigt på morgonen med stereon över huvudet och på c-kasett spelar låten In Your Eyes av Peter Gabriel är en klassiker.Nyligen publicerat - X3M