Hoppa till huvudinnehåll

Veckans nya låtar är riktiga godingar

Den svenska björnstammen spelar på STK första onsdagen i april
Den svenska björnstammen är tillbaka och sågar sönder bilar. Den svenska björnstammen spelar på STK första onsdagen i april Bild: JOHANNES HALLMAN den svenska björnstammen

Kolla in de nya låtarna på Radio X3M:s spellista. Den svenska björnstammen är tillbaka, och så får vi också återse Bruno Mars, Christina Perri och Nico & Vinz.

Varje vecka tar vi in nya låtar på kanalens spellista. Den här veckan träffar vi på svenska björnar, spanar på brudar med Bruno och blir seriösa med Christina.

Den Svenska Björnstammen / Hatar allt

Trots namnet är Den Svenska Björnstammens nyaste låt Hatar allt inte alls så där fientlig och surmulen, i stället är det en skön liten låt som lunkar på i sakta mak. PSL skriver att medlemmarna i kollektivet numera kan betala ut löner åt sig själva, och därför har infört en regel att man inte måste komma på jobb om man inte vill. Den regeln gillar vi. Ni måste se videon som är gjord med äkta videonostalgi. Vad tror ni de gör med den gamla Volvon?Bruno Mars / Young Girls

Young Girls finns med på Bruno Mars andra album Unorthodox Jukebox, och den handlar om hur svårt det är att motstå unga vilda flickors charm. Skulle Bruno inte själv vara så där halvt ung skulle vi tycka att han är något av en snuskgubbe. (Lite som killarna som sjöng den här låten på 60-talet). Bruno sjöng också låten på Victoria´s Secret Fashion Show 2012. Kolla in det här.Christina Perri / Human

Christina Perri är tillbaka med sin nakna låt Human. Låten finns med på hennes album Head or Heart som ska komma ut i april. Videon är väldigt simpel, precis som låten. Bara Christina, snygga underkläder och en vit pelare.Nico & Vinz / In Your Arms

Norska duon Nico & Vinz (före detta Envy) har kommit ut med en tredje singel efter debuten One Song och uppföljaren Am I Wrong. Låten är en glad liten historia som innehåller årets trendljud "oh-oh-oh-oh" (som ursprungligen kom från Bastille om vi inte har helt fel?). Hur som helst en riktigt trevligt låt som vi gärna kramas till.Så här ser hela spellistan ut

Här kan du kolla in alla låtar som för tillfället finns på spellistan. Du ser också hur ofta vi spelar dem. Spellistan finns också på Spotify, men där saknas så klart låtar som inte publicerats på Spotify.

Nyligen publicerat - X3M