Hoppa till huvudinnehåll

Tonårsstjärna, journalistpris och finska pärlor på franska

Bild: YLE/Sam Stäuber isac elliot

Bettina gästas av popsångaren Isac Elliot, journalisten Saska Saarikoski och sångerskan Irina Björklund.

13-åriga Isac Elliot har på ett år blivit en stor popstjärna med många fans och en egen film. Möt Isac i Bettina och hör hur hans dröm har förverkligats. Saska Saarikoski är journalist på Helsingin Sanomat och nominerad till Stora Journalistpriset som avgörs i mars. Saarikoski berättar i Bettina om sitt skrivande och om sin relation till sin pappa, poeten och författaren Pentti Saarikoski. Gäst är också skådespelaren och sångerskan Irina Björklund som är aktuell med ett nytt soloalbum där hon tolkar finska klassiker på franska. Irina uppträder i Bettina med låten "Pour Laura".

Programmet sänds måndagen den 24.2 kl. 21.00 i Yle Fem.
Programmet kan också ses på Yle Arenan.

Vill du vara med som publik i Bettinas show?
Man kan anmäla sig eller göra förfrågningar på e-postadressen bettina.yle@yle.fi