Hoppa till huvudinnehåll

Glamma till det – vinn biljetter till Melodifestivalen!

Fest i publiken under finalen på Melodifestivalen år 2013.
Feststämning i Friends arenan under Mello 2013. Fest i publiken under finalen på Melodifestivalen år 2013. Bild: Yle / Hanna Othman Melodifestivalen,Melodifestivalen 2013,sean banan

Är du ett enormt fan av Melodifestivalen? Har du alltid velat uppleva den svenska folkfesten på plats i Stockholm? Nu har du chansen!

Vi har två biljetter till fantastiska platser i Melodifestivalens final i Friends arenan den 8 mars och vi vill så gärna att någon av våra läsare ska få chansen att på plats uppleva det otroliga spektakel som Melodifestivalen är.

De rosa cowboyhattarna gillas stort av publiken på Melodifestivalen. Bild: Yle / Hanna Othman melodifestivalen 2013
Det enda du behöver göra för att delta i tävlingen är att ta ett foto på dig själv i den utstyrsel som du skulle sätta på dig om du fick åka till Friends arenan. Tänk dig att det är 25 000 andra Mello-galna personer i samma rum – vad skulle du göra för att stå ut? Berätta också med max 100 ord varför just du förtjänar att få åka.

Den mest kreativa utstyrseln kombinerat med den bästa motiveringen vinner tävlingen.

Skicka in ditt bidrag till hanna.othman@yle.fi senast onsdagen den 26.2.2014 kl.23.59. Lägg gärna med ditt telefonnummer. Vi använder det endast till att meddela vinnaren.

Vinnaren står själv för resor och hotell. Genom att skicka in en bild godkänner du att vi använder den i artikeln om vem som vann tävlingen.

Svara på enkäten: Vilken är din Melodifestival-favorit genom tiderna?

Läs också

Eurovision

Nyligen publicerat - Eurovision