Hoppa till huvudinnehåll

Tobias Zilliacus vinner Janne i El Duello

Tobias Zilliacus har bland annat skådespelat i filmatiseruingen av Keplers roman Hypnotisören. Bild: Yle / Camilla Fagerholm tobias zilliacus

Idag var Tobias Zilliacus gästprogramledare i Succémorgon. Förutom att han är snygg, trevlig OCH har spelat mot Mikael Persbrandt var han också rolig. Dessutom vann han El Duello. Skulle man ens ha en av hans egenskaper (helst den som inkluderar Persbrandt) kunde man skatta sig lycklig.


Tobias Zilliacus som idag (28.2) gästade Succémorgon var som gjord för morgonradio. Till råga på en massa suspekta historier, ett fantastiskt regissörväder och en fenomenal catchphrase, vann han också Janne i El Duello då temat var teater.

Lyssna på de bästa bitarna från Tobias Zilliacus besök här eller i Succémorogns remix mellan 8 och 10 på lördag.