Hoppa till huvudinnehåll

Kom som publik till Succémorgon

Kom och hälsa på oss! Bild: Yle/Anne Hämäläinen fredrika lindholm

Har du alltid undrat hur det ser ut när man sänder radio? Eller kanske du undrar om Janne, Ted eller Fredrika är så snygga som de låter? Eller kanske du bara är ett hc-succémorgonfan?

Gissa vad, nu har du chansen att komma som publik till Succémorgons födissändning fredagen den 4 april klockan 06.00-10.00 här på Yle i Böle. Succémorgon fyller 3 år och tänker dagen till ära bjuda in just dig och några specialgäster. Det är först till kvarn som gäller, så anmäl dig här och skriv in varför just du borde få komma som publik. Dessutom bjussar X3M på frulle!

Födissändningen är fullsatt och det går inte längre att anmäla sig. De som anmält sig kommer att få ett bekräftelsemail innehållande information i början av vecka 13.

Yle X3M står ej för resor och logi.

  • Mässling skapar rubriker — men Finland har klarat utmaningarna perfekt

    THL gläds åt ökande vaccinationstäckning.

    Mässling har varit en mycket omtalad sjukdom de senaste månaderna. Flera fall av mässlingssmitta har noterats i Finland, och enligt Världshälsoorganisationen WHO går den globala kampen mot farsoten knackigt - under 2018 ökade sjukdomsfallen i hela världen med cirka 50 procent.

  • Lindvall och Kuuttinen sprintmästare i FSSM

    Österbottniska åkare dominerade under första tävlingsdagen.

    Jennie Lindvall från IF Åsarna och Patrik Kuuttinen från IF Minken får titulera sig förbundsmästare. De tog hand om guldmedaljerna då FSSM körde i gång med sprint i klassisk stil på fredagen.

Nyligen publicerat - X3M