Hoppa till huvudinnehåll

Mer Coldplay och en remix

Måste ju skriva om Coldplay en gång till, nu när de går ut och meddelar att de tänker släppa ett nytt album och allt. Albumet ska heta Ghost Stories och det kommer ut i maj.

Jag var helt begeistrad av låten Midnight som jag tycker är superfin. Nån dag senare släppte de ännu en till låt. Den heter Magic.Magic låter väldigt mycket mer som Coldplay, och det här gör mig något besviken. Eller snarare uttråkad.

Jag säger inte att låten är dålig, eftersom jag känner att den växer på mig. Speciellt när Chris sjunger i falsett, det gillar jag, men jag hoppas ändå att de tänkt lite mer i banor av Midnight när de väl slänger ihop den nya skivan. Vi har hört det gamla Coldplay i så många år, så nu är det dags för något nytt.

Som tur är så tipsade en kollega om den här fina remixen som dök upp i helgen. Nu kan jag lyssna på Midnight dubbelt så länge. Tjohoo!

Nyligen publicerat - X3M