Hoppa till huvudinnehåll

Tre fucking roliga filmscener

Fuck fuck fuck fuck fuck. Usch så fula i mun de är. Bild: MMXIII TWOWS, LLC. the wolf of wall street

Svordomar är roliga. Så är det nu bara.

The Wolf of Wall Street har satt rekordet: 544 användningar av ordet fuck på tre timmar. Imponerande. Dessutom är filmen hysteriskt rolig, därför måste vi dra slutsatsen att användningen av det fulaste ordet i det engelska språket resulterar i komedi deluxe. Vi listar en topp trea på roliga fucking filmscener.

3. Four Weddings and a Funeral (1994)

Det magiska filmåret bjöd även på en hel del roligare komedier. Dumb and Dumber för att nämna en. Britterna visar att även de behärskar genren i den här klassikern som gjorde Hugh Grant till en världsstjärna. Inte minst tack vare den här scenen där han försovit sig från ett bröllop. Du skulle reagera exakt likadant.

2. South Park - Bigger, Longer and Uncut (1999)

På TV fick Stan, Kyle, Kenny och Cartman inte använda F-ordet. Men då filmen kom ut tog man igen det och använde ordet 139 gånger. Inklusive alla andra svordomar kom de upp till 399 stycken. Då herrarna Matt Stone och Trey Parker dessutom använder "Fuck" i filmens låtar är slutresultatet komiskt guld.

1. Planes, Trains & Automobiles (1987)

Steve Martin fick en hedersoscar på årets oscarsgala, med all rätt. Han har fått en hel värld att skratta under flera årtionden. En av hans bästa och roligaste rollprestationer är i den här filmen där han spelar Neal Page, en man som försöker hinna hem till Thanksgiving efter en arbetsresa. Det mest som kan gå fel gör det och frustrationen och ilskan kulminerar i den här klassiska, briljanta scenen.