Hoppa till huvudinnehåll

Helena, Elton och några spelemän

elton john
En ny låt med Elton John på Vegas spellista. elton john Bild: Tobias Hase / EPA / All Over Press elton john

Här är de nya låtar som börjar rulla på Radio Vega från och med lördagen den 8 mars. Radio Vega riktar sig till målgruppen från 35 år och uppåt och har en ”vuxen” musikprofil. Det betyder att det mesta som spelas på kanalen skall vara musik som målgruppen känner till.
Kanalens musikprofil kompletteras med olika specialmusikprogram. På kanalen spelas främst melodiös populärmusik från de senaste 30 åren. Under förmiddagarna går vi längre bak i tiden och då spelar vi pärlor från olika genrer från 50-talet framåt.

Snart – Norlie & KKV


Can´t stay alone tonight – Elton John

Survivour – Helena Paparizou

All of me – John Legend


Månvalsen – Vestersundsby spelmän