Hoppa till huvudinnehåll

Star Wars dansar till Happy och annat skoj

C-3PO är såklart med i videon. Bild: Skärmdump star wars happy

Star Wars Tunisia är en fanclub som gjort världens snyggaste version av videon till Pharrells låt Happy. Kolla här.

Star Wars Tunisia är en fanclub som inte ligger på latsidan. Deras version av Pharrell Williams Happy har snabbt blivit en succé. Planeten Tatooine där Luke och Anakin Skywalker växte upp finns i Tunisien (okej, det är ingen planet, det är en inspelningsplats) och det är också där som fansen gjort videon.Det här är inte den enda roliga Star Wars-videon som finns. Nätet fullkomligt kryllar av dem. Nätet kryllar också av andra roliga parodier och fanvideor. Ta en titt.

Parodier

Star Wars
Som sagt så kryllar nätet av fangjorda Star Wars-videor. Den vi lyfter upp här är lite annorlunda, eftersom den samtidigt är en parodi på megahiten Somebody that I used to know av Gotye och Kimbra. Låten heter The Star Wars That I Used To Know och handlar om hur George Lucas förstört filmerna.Lord of the Rings
Även LOFTR har fått sin beskärda del av fanvideor. I den här, som heter Fellowship of the Ringwraiths, får vi se vad nazgûlerna gör efter att de misslyckats med sitt uppdrag att ta livet at Frodo och hans följe. I just den här versionen har de också fått namn som på något sätt gör dem lite mer ofarliga: Johnny, Steve, Margaret, Rob och Dave. Fint att också en kvinna får vara med i sällskapet.


Marvel Zombies
En liten trailer för Marvel Zombies. Kort men effektiv. Känsliga tittare varnas.


Batman och Robin
I Robins Big Date från 2004 är Batman, spelad av Sam Rockwell en riktig ohövlig drummel. Stackars Robin (Justin Long), ska ha någonsin få till det? P.S Kolla in byxorna.


Flash Mobs

Flash Mobs är också en fin metod att ta till när man vill fånga sin idols uppmärksamhet.

I Frankrike bestämde man sig för att fixa till en asigt stor flash mob för Lady Gaga. Runt 2000 människor dansade till Born this way.Det har också gjorts sjukt många flash mobs för One Direction. Så här kan det se ut i Finland. Kanske inte lika stor som Lady Gagas eller andra 1D-danser, men riktigt snygg ändå.

Totalt utflippat

Att göra en fanvido är lite mysigt och roligt och ett fint sätt att visa sin uppskattning för idolen eller favoritfilmen. Men uppskattningen kan också gå lite för långt, eller vad säger ni om de här exemplen?

  • En kille från Fillipinerna har sakta men säkert förändrat sitt ansikte så att han ska se ut som Stålmannen.
  • En vattenflaska som Justin Bieber tagit en klunk från och sedan lämnat fångades upp av ett fan. Ett ännu mer girigt fan betalade sedan 450 euro för flaskan.
  • En kille tog sig igenom en svår skilsmässa med hjälp av Miley Cyrus musik. Nu har han över 15 tatueringar som är hyllningar till henne, plus tatueringar av hennes ansikte på sin kropp. Dessutom tänker han på Miley som sin fru. Mysigt.
  • År 2011 ändrade en tjej sitt namn till Mrs. Kanye Resa West, eftersom hon ville visa herr Kanye West hur mycket hon älskar honom. Hon har också tatuerat in namnet på sin arm och sin rumpa. Det kallar vi hängivenhet.

Nyligen publicerat - X3M