Hoppa till huvudinnehåll

Penisbild resulterade i avstängning

Cricketspelare från det Australienska landslaget. Bild: Rob Blakers / EPA / All Over Press cricketspelare

Daniel Worrall, en cricketspelare från Australien, är offer för årets hittills märkvärdigaste avstängning. Australiensaren ristade in en bild på en penis i gräset under en match, något som domarna inte såg vänligt på.

Enligt australienska Daily Telegraph ansåg domarna att Worralls beteende var både opassande för en spelare och skamligt för hela grenen. Worrall själv medgav att han gjort fel, men överklagade ändå beslutet.

Australiens cricketförbund valde att utöva avstängningen först i början av nästa säsong. Worralls klubb, South Australia Cricket team, kommenterade att de är missnöjda med det som hänt, men att det absolut inte hör till Worralls natur att göra liknande saker.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport