Hoppa till huvudinnehåll

Guldgrabben och bluesmamma i Bettina

Bild: YLE/Sam Stäuber bettina s

Svenska Hollywoodstjärnan Michael Nyqvist och bluesmusikern Erja Lyytinen gästar Bettina.

Michael Nyqvist, svensk filmstjärna och författare som även gjort internationell karriär är gäst hos Bettina. Nyqvist enorma filmografi innehåller kända filmer som Tillsammans, Grabben i graven bredvid, som gav en Guldbagge, Så som i himmelen, Millennium trilogin och Mission: Impossible 4. Michael berättar i Bettina om karriären som skådespelare och om sitt författarskap. I sina självbiografiska böcker skriver Nyqvist om sin adoption och om sökandet efter sina biologiska föräldrar. Gäst är också bluesgitarristen Erja Lyytinen som är aktuell med en ny skiva och en kommande Europaturné. Erja berättar i Bettina hur hon lyckas med att kombinera livet som musiker och som nybliven mor till två månader gamla tvillingar. Lyytinen uppträder i Bettina med låten Hand in Hand.

Erja Lyytinen ger ett extranummer i Bettina.