Hoppa till huvudinnehåll

Goda nyheter för SaiPa

SaiPa.
Får SaiPa fira ikväll? SaiPa. Bild: ©Tomi Hänninen. All rights reserved. saipa firar

Jussi Markkanen står i målet för SaiPa igen i kvällens avgörande kvartsfinal mot JYP. Också kaptenen och lagets effektivaste spelare Ville Koho spelar trots att han gick av skadad i lördagens match.

Ikväll avgörs det vilka lag som gör Kärpät och Tappara sällskap i seminfinalerna i ishockeyslutspelet. SaiPa ledde matchserien mot JYP med 3-0 men har nu förlorat tre raka. I den förra matchen var italienaren Andreas Bernard mellan stolparna men ikväll är det igen förstamålvakten Jussi Markkanen.

Den andra matchserien mellan Lukko från Raumo och Blues från Esbo har varit otroligt jämn och ingen dust har vunnits med mer än två mål. Tre har gått till förlängning. Ikväll kommer Blues till spel utan den skadade anfallaren Tommi Huhtala. Lukko-anfallaren Teemu Nurmi som tacklade Huhtala fick en två matcher lång avstängning. Nedsläpp klockan 18:30 ikväll.

Läs också

Nyligen publicerat - Sport