Hoppa till huvudinnehåll

Såpa, politik och stjärnstoft i Bettina

tino singh i bettina
tino singh i bettina Bild: YLE/Marina Helenelund bettina s

Bettina gästas av Tino Singh, aktuell som programledare för ny realityserie, psykologen Laura Stenroos också realityaktuell, EU:s tidigare justitieombudsman Jacob Söderman och 14-åriga Molly, vinnare av Voice Kids.

I veckans talkshow möter vi Tino Singh, tävlingsdansare som på 90-talet blev känd genom musikalen Hype. Singh har även varit aktiv inom politiken och är nu aktuell som programledare för en ny realityserie. Psykologen Laura Stenroos gästar Bettina också med anledning av realityserier. Gäst är också Jacob Söderman, tidigare justitieombudsman på en topp-post inom EU och nu aktuell med boken Jacke. Musikgäst är Molly Rosenström som vann den första Voice Kids tävlingen i Finland. Molly ger ut sitt första album och uppträder i Bettina med låten Half Life.

Molly i Bettina
Molly i Bettina Bild: YLE/Marina Helenelund molly rosenström

Programmet sänds måndagen den 14.4 kl. 21.00 på Yle Fem Repris lördag 19.4 kl 16.15. Programmet kan också ses på Arenan.

Nästa vecka gästas Bettina av författaren Nura Farah, yrkesboxaren Robert Helenius och tränaren Karl Helenius. Musikgäst i Bettina är Prince of Assyria från Sverige.

Välkommen som publik på bandningen av Bettina.
Anmälningar och förfrågningar på adressen: bettina.yle@yle.fi