Hoppa till huvudinnehåll

Henkki Aldén kör #beastmode på Instagram

Henkki Aldéns instagram-konto.
Henkki Aldéns instagram-konto. Bild: Henkki Aldén / Instagram henkki alden

Nickes 66-åriga pappa fortsätter att leverera på Instagram.

Den 66-åriga pensionerade potatisbonden från Pernå ska bli Svenskfinlands mest följda man på Instagram. Åtminstone om Veckoslutskommittén får bestämma. Delmålet är att nå 1000 följare inom aprilmånad. I skrivande stund har Henkki nästan 800.


- Jag vill tacka alla som följer mig, säger Henkki.

Så småningom börjar han bli varm i kläderna då det kommer till Instagram. Men fortfarande har han mest problem med användningen av hashtags. Nu senast förvandlades #instafitness till #instafittness och #beastmode till #beaastmode. Men, det förlåter vi, för visst levererar han då de kommer till utmaningarna han får varje lördag av Magnus och Nicke.

Följ Henkki Aldén här!

Öppna Instagram-inlägget