Hoppa till huvudinnehåll

Lovisaföräldrar får diskutera skolor i juni

haddom skola i Lovisa
haddom skola i Lovisa Bild: YLE/Stefan Härus haddom skola

Arbetsgruppen för skolnätsutredningen i Lovisa ger nu efter för föräldrarnas krav. Föräldrarna får möjlighet att få information och diskutera utredningen i juni, inte först i september.

Skolnätsutredningen presenteras för de berörda och allmänheten den 7 maj. Efter det kan man ge respons och ställa frågor om utredningen på stadens webbplats till den 23 maj.
Så var det ursprungligen tänkt, men Kristian Willner, förälder och direktionsordförande kritiserade skarpt de här planerna. Nu har arbetsgruppen tänkt om.

Det blir också möjligt att lämna in frågor i pappersformat, personligen eller brevledes till bildningscentralen, Karlskronabulevarden 8, 07900 Lovisa.

Dessutom ordnar skolnätsarbetsgruppen en informations- och diskussionsträff om skolnätsutredningen torsdagen den 12 juni 2014 kl.18. Plats: Lovisanejdens högstadium, matsalen.

Resultaten av förfrågan och de frågor som inkommit per e-post presenteras även på ett info- och diskussionstillfälle tisdag 2.9.2014 kl.18. Platsen meddelas senare.

Läs också
Vi känner oss nonchalerade

Läs också

Nyligen publicerat - Östnyland