Hoppa till huvudinnehåll

Full patte för feminism och nakenhet

Full patte.
Full patte. Bild: Skärmdump från SVT full patte

Mon dieu! Jag har hittat den roligaste humorn på 2000-talet, hands down. Full Patte med systrarna Bianca och Tiffany Kronlöf har kommit ut med två avsnitt på SVT Flow, och sex avsnitt är ännu att vänta. Serien har ett budskap och är helt asrolig - dessutom finns där nakenhet.

Gubbar i humor får ofta vara nakna och roliga samtidigt utan att någon höjer ett ögonbryn medan en naken kvinna direkt blir sexualiserad. Därför är det så skönt att Bianca i serien går runt och är naken och rolig allt som oftast. Själv säger systrarna också att det är ett slag för nakenhet, det är ju så skönt att vara utan kläder.

Samhällskritik, satir, kiss och bajs - det här är alldeles briljant. Jag vet inte hur jag kommer att kunna hålla mig i byxorna tills nästa avsnitt kommer! Måste kanske själv börja gå runt och vara naken och rolig.

Här kommer du till Full pattes blogg på SVT.

Passligt till den Internationella klitorisveckan vill vi också uppmärksamma låten Full patte gjort i första delen av serien som innehåller textraden: klittan sitter mitt i fittan. I samma klitoris-avsnitt finns också de fantastiska raggningsreplikerna: "Alltså det här är inte kiss, jag är bara glad att se dig" och "Vill du känna hur det är att vara tampong för en dag?".

Här kommer du till SVT Flow och Full patte.