Hoppa till huvudinnehåll

De vann vår Eurovisions-tävling

Reklamstuff från Eurovisionen.
Reklamstuff från Eurovisionen. Bild: Yle / Eva Frantz eurovision 2014

Det var många som ville ta chansen att vinna Eurovisions-memorabilia.

Vi ställde frågan "Vad heter bron som syns en halv minut in i Evas och Johans musikvideo?" De flesta antog att det var fråga om Öresundsbron, vilket ju hade varit logiskt i och med att Eurovisionen ordnades i Köpenhamn.

Men vi är inte bara eurovisa, vi är kluriga också. Rätt svar är faktikst Replotbron.

Vad tusan gör Replotbron i videon då? Ja. Nå. Budgeten för inspelningen var ju som man kanske förstår rätt begränsad. I editeringsskedet (i hotellobbyn) insåg vi att vi hade för få utfyllnadsbilder. Men eftersom Eva av någon anledning filmade bitar av sin färd från Björkö till Vasa förra sommaren fanns det kvar några sekunder Replotbro i hennes telefon.

Det fanns dock en handfull påpassliga deltagare som genomskådade bluffen, och två av dem kommer att få ett pris på posten så småningom,

Grattis Ann-Sofie Kunell och Sanne Magnusson!