Hoppa till huvudinnehåll

#TaDetPåAllvar engagerar

Ung person står på trappa.
Ung person står på trappa. Bild: Yle / Peter Sjöholm grupptryck

Kampanjen #TaDetPåAllvar visar en sida av Svenskfinland som vi sällan talar om. Det har kommit in massvis med historier, och budskapet om att vi ska ta mobbningen på allvar har engagerat oss alla. Här är ett axplock av era reaktioner.

Den här veckan har vi uppmärksammat mobbning med kampanjen #TaDetPåAllvar, och det är härligt att se att så många bryr sig. Tillsammans kanske vi kan göra en bättre värld. Det hoppas vi i alla fall.

Här är ett axplock av alla reaktioner och allt stöd som kommit fram på sociala medier.

Med bild
Skip Instagram post

View this post on Instagram

#TaDetPåAllvar

A post shared by Julia (@juliaericahugo) on

Skip Instagram post
View this post on Instagram

De fula lapparna på väggarna år ut och år in varje bänkskruddardag Det året jag sa nej och limmade lapparna på migsjälv istället. "Det är ingen skillnad om de sitter fast på väggarna eller på mig. Det är ändå jag som bär på vad det står på dem" Jag gjorde det för min syster, jag gjorde det för mina vänner, jag gjorde det för framtida elever och jag gjorde det för migsjälv. Rektorn ville jag skulle sluta tala om mobbningen för att inte förstöra skolans rykte. Lapparna förbjöds. Tack och lov. Äntligen. Ingen i Donnerska skolan/gymnasiet skall någonsin behöva vara rädd för lapparna mer. Det var ett helvete. #hora #ego #vemtrorduattduär #slutasjunga #VarAldrigTyst #tadetpåallvar @radiox3m

A post shared by (@itsmevicci1) onMed ord

Hoppa över Twitterpostning

Hoppa över Twitterpostning

Hoppa över Twitterpostning

Hoppa över Twitterpostning

Hoppa över Twitterpostning

Hoppa över Twitterpostning

Hoppa över TwitterpostningHär kan du läsa mer om #TaDetPåAllvar.

Nyligen publicerat - X3M