Hoppa till huvudinnehåll

Röyksopp & Robyn på spellistan

Röyksopp & Robyn gör sommarens hittar.
Röyksopp & Robyn gör sommarens hittar. Röyksopp & Robyn gör sommarens hittar. Bild: Skärmdump från Vimeo röyksopp & robyn

Veckans spellista är fylld med härlig sommar- och dansmusik. Coldplay, Robyn och Tiësto är bara några av de artister som bidrar till den fantastiska stämningen.

Ny vecka betyder nya låtar på spellistan. Lyssna och njut.

Coldplay / A Sky Full Of Stars

Coldplays nya album Ghost Stories har nyligen kommit ut, och den här låten finns självfallet med på skivan. Det är inte alls en typisk Coldplay-låt. Det låter mer som om någon DJ gått lös på låten och gjort en remix, och det stämmer faktiskt delvis, eftersom låten är gjord tillsammans med bland annat Avicii.Linnea Henriksson / Halmstad

Här är låten där Linnea Henriksson sjunger om sin hemstad, Halmstad. Låten finns med på hennes andra album Du söker bråk, jag kräver dans. Halmstad är en hyllning till hemstaden, och till de som stannar kvar. Hon uppmanar alla att göra egna versioner av låten, eftersom hon själv också älskar covers och remixar, så nu är det bara att sätta igång coververkstaden.John Legend / All Of Me (Tiësto remix)

All Of Me är en låt från John Legends senaste album Love in the Future som kom ut förra året. Tiësto har gjort en födelsedagsmix på den, som nu blivit större än orginalet. Vi älskar remixar. Vi älskar John Legends röst. Vi älskar spellistan just nu.George Ezra / Budapest

Här har vi en skön vårlåt från den färska singer-songwritern Geroge Ezra. George släppte sin första ep Did You Hear the Rain? i oktober förra året, och debutalbumet Wanted on Voyage väntas komma ut i sommar. Vi hoppas på fler glada och somriga låtar.Röyksopp & Robyn / Do It Again

Årets mest förväntansfulla samarbete är äntligen klart. Do It Again är första singel från Röyksopp & Robyns minialbum med samma titel. Robyn och bandet åker också ut på turnén Do It Again Tour 2014, men tyvärr kommer de inte till Finland. Vill du ändå se dem är Göteborg och festivalen Way Out West närmast.Så här ser hela spellistan ut

Här kan du kolla in alla låtar som för tillfället finns på spellistan. Du ser också hur ofta vi spelar dem. Spellistan finns också på Spotify, men där saknas så klart låtar som inte publicerats på Spotify.