Hoppa till huvudinnehåll

Kärt intro har många versioner

Kuva Simpsonit-sarjasta.
Hur ser Simpsons-introt ut med livslevande människor? Kuva Simpsonit-sarjasta. Bild: Skärmdump från Youtube Simpsons,homer shake

Tv-serien Simpsons började för tusen år sedan känns det som. Närmare sagt sändes de första avsnitten i slutet av 1989. Och sedan dess har det sänts 552 avsnitt i 25 säsonger. Och ärligt talat är jag ganska trött på Simpsons, när jag hör introt till serien så byter jag tv-kanal direkt.

Men vi har alla någon gång sett på Simpsons och vi alla känner igen introt till serien. Nu har en version med riktiga människor istället för animerade tagit fart på sociala medier. Videon är gjord 2009 men har tydligen nu återupptäckts och delas flitigt. Och den är helt fantastisk tycker jag. Kolla själv!Det har gjorts många olika versioner av Simpsons introt. Vad sägs som introt i South Park stil?
Någon har också gjort det med lego.Och här kommer Minecraft-versionen.Kärt intro har många versioner kan man väl säga.

Nyligen publicerat - X3M