Hoppa till huvudinnehåll

Arga leken med syskonen Backa

Alfred och Luzilla Backa ger varandra en hård kamp i arga leken.
Alfred och Luzilla Backa ger varandra en hård kamp i arga leken. Alfred och Luzilla Backa ger varandra en hård kamp i arga leken. Bild: YLE / Ann-Catrin Granroth syskonkärlek

Vår serie Syskonkärlek avslutas med de roliga syskonen Alfred och Luzilla Backa. Här får du höra vem det är som egentligen ligger bakom komikern Alfreds skämt. Vi kör också en omgång "arga leken". Vem tror du vinner?

Stand up-komikern Alfred Backa och hans storasyster Luzilla Backa. Vem bestämmer, vem tvättade vem med toalettborsten och är det faktiskt så att de fortfarande slåss? Alfred berättar också hur det går till när han testar sina skämt på Luzilla, och vem av dem som egentligen är roligare.

Vi avslutade med att låta syskonen visa vem som är bättre i den så kallade "arga leken". Det gäller alltså att stirra på varandra så länge som möjligt. Den som först börjar skratta har förlorat.Tidigare har de här syskonparen fått visa vem som är boss:

Systrarna utmanas i jägarställningen
Systrarna duellerar i jojk
Bröderna Beijar bryter arm
Fotboll med bröderna Linman
Ringkastning med systrarna Hjerpe
Elstötstävling med Ronya och Frida
Käpprally med bröderna Strandvall
Sångtävling med syskonen Furu