Hoppa till huvudinnehåll

Hur kunde jag glömma den här?

Varför ska det vara så att alla låtar jag helst av allt bara kunde radera från min hjärna finns kvar där och äter hårdskiveutrymme, när det finns så otroligt många fina pärlor som jag bara inte kommer att tänka på?

Iofs så ifall glädjen i att upptäcka ny musik som bara får en att flippa för att det är så jävla bra är skönt, så är det nästan ännu bättre då man återupptäcker nånting som försvunnit från ens liv, för då får man ju den där lilla twisten av nostalgi i samma veva.

Det här hände mig igår i bilen, då jag snubblade jag dock över en gammal favorit, som jag totalt hade förträngt och aldrig spontant skulle ha kommit ihåg. Hur jag någonsin kunnat glömma denna vackra, fina, berörande, borde-vara-klassiker-till låt, från ett album som jag lyssnat sönder och samman - det må förbli ett mysterium. Men jag är glad att jag hittat den igen, och kan bli en av den här sommarens mest spelade låtar i min bil! Så bara att njuta, och en riktigt bra fredag,