Hoppa till huvudinnehåll

Poddrottningen gästar Succémorgon

Nadia Boussir.
Nadia Boussir var gästprogramledare i Succémorgon i dag. Nadia Boussir. Bild: Yle snakk

I dag var poddrottningen Nadia Boussir gästprogramledare i Succémorgon. Många saker gjorde Nadia bra men hon åstadkom också något historiskt. Nadja vann Janne Grönroos i El Duello.

Dagens gästprogramledare Nadia Boussir är känd för att göra svenskfinlands populäraste podd SNAKK tillsammans med Linn Ljung. I podden pratar de bland annat om snedhångel, flickdrömmar, skäggiga damer och liggundersökningar.

Förutom två väder, allmänt snack och roliga historier lyckades Nadia också med något få lyckats med förut. Hon vann Janne i El Duello trots att det var ett tema man skulle kunna tro att Janne behärskar relativt bra, nämligen smink. Förutom den stora vinsten sminkade hon också Janne.

Kan hon snälla vara här varje dag?

Öppna Instagram-inlägget