Hoppa till huvudinnehåll

Försvunna fortfarande inte hittade

Poliserna hade den hetaste outfiten. Bokstavligt talat.
Arkivbild Poliserna hade den hetaste outfiten. Bokstavligt talat. Bild: YLE / Camilla Fagerholm ruisrock 2011 mode

Polisen i Österbotten har undersökt de tips som har kommit in om de personer som försvann under veckolutet.

Letandet efter Elli Eklund som försvann i Korsnäs fortsätter. Polisen har fått in ett tips om att en kvinna som stämmer in på Eklunds signalement skulle ha rört sig på cykel norrut längs Strandvägen i lördags på eftermiddagen. Polisen ber att den som kan ha sett något hör av sig eftersom man tror att Eklund har rört sig med cykel och tagit sig ganska långt från sitt hem i Taklax. Polisen undersöker också stränderna vid Hinjärvträsket där Eklund senast sågs. Polisen har också undersökt småvägarna kring Strandvägen i Korsnäs.

Elli Eklund försvann i Taklax 7.6.2014
Elli Eklund Elli Eklund försvann i Taklax 7.6.2014 Bild: Camilla Winberg elli eklund

Ett tips om den försvunne Ola Björk har kommit in till polisen. Enligt tipset skulle en person som stämmer in på Björks signalement ha bett om vatten vid en stuga i Alahärma i fredags kväll. Också Björk kan röra sig på cykel och kan ha kommit långt ifrån sitt hem i Jakobstad.

Polisen ber att den som kan ha sett något hör av sig på telefonnummer: 0295-440513.

Läs också:
Tre saknade personer efterspanas

Läs också

Nyligen publicerat - Österbotten