Hoppa till huvudinnehåll

Robin Karlsson till HC West

Arkivbild Bild: Yle/Patric Westerlund fm-ligan i handboll,Raseborg

Robin Karlsson lämnar BK-46 för spel i Grankullaklubben HC West nästa säsong. Karlsson vann sammanlagt tre guld under sina år i BK-46.

BK-46 mister en viktig spelare då Robin Karlsson efter 14 säsonger i klubben flyttar till HC West. Förra säsongen gjorde han 123 mål på 32 matcher och sammanlagt har det blivit över 1200 mål i ligan. Nu fortsätter karriären i Grankulla.

- Jag vet att träningarna håller hög kvalitet i HC West och i laget finns många unga spelare som vill framåt och den omgivningen motiverar också mig. Jag vill vara mer delaktig i spelet och jag tror att det just i West kan bli möjligt, säger Karlsson i ett pressmeddelande från HC West.

Karlsson hoppas att han nästa säsong kan vara med och vinna en medalj med HC West.