Hoppa till huvudinnehåll

Tim Sparv lämnar studion efter El Duello

Tim Sparv
Tim Sparv Tim Sparv Bild: Yle / Camilla Fagerholm tim sparv

Idag var fotbollslandslagsspelaren Tim Sparv gästprogramledare i Succémorgon. Det blev en ytterst intensiv morgon med två tävlingsinriktade personer i studion. Då menar vi Tim och Janne.

Få gånger har vi sett två så tävlingsinriktade personer tävla mot varandra i El Duello och det hela avgjordes dramatiskt nog först i sifferfrågan. Förutom El Duello hade Fredrika också förberett en frågesport där svenskar fick gissa vad Tim, Janne och Ted jobbade med baserat på hur de såg ut.

En av de mest spännande El Duello-duellerna tog plats idag. Både Janne och Tim är otroligt tävlingsinriktade, Tim på grund av fotbollen och Janne på grund av att han är född så. Hela duellen var jämnare än då två 18-åringar delar en cider och hela spektaklet avgjordes först i sifferfrågan. Hela tävlingen slutade med att Tim stormade ut ur studion.

Frågesport med svenskar

Förutom att Tim deltog i El Duello hade Fredrika också förberett en liten frågesport där hon frågat svenskar vad de tror att Tim, Janne och Ted jobbar med bara baserat på att de fick se en bild på dem. Svaren var underligt likadana och ytterst förvånande. Tänker man på svaren ännu mer så borde alla tre byta bransch omedelbart.

Lyssna på El Duello samt snacket om bilderna i klippen.

Fredrika Lindholm med bilder av Ted Forsström, Janne Grönroos och Tim Sparv.
Fredrika Lindholm med bilder av Ted Forsström, Janne Grönroos och Tim Sparv. Bild: Yle/Catariina Salo fredrika lindholm

Nyligen publicerat - X3M