Hoppa till huvudinnehåll

Två krockar i S:t Karins

Polisbil.
Polisbil. Bild: Philip Stenkula polisen,Polisbil,112,Polisrazzia

På Skärgårdsvägen kolliderade en personbil och en moped. På Tavastvägen smet en skåpbil iväg efter att ha kört in i en personbil.

En personbil och en moped krockade på Skärgårdsvägen nära bron över Kustö sund på måndag kväll. Båda fordonen körde mot S:t Karins då bilisten började köra om mopeden som skulle ta av till vänster. Mopeden körde in i sidan på personbilen. Mopedisten fick små skråmor av krocken.

I Tavastvägen i Auralaakso i S:t Karins smet en vit skåpbil i väg efter att ha kört in i en personbil på måndag kväll. Personbilen körde framför skåpbilen och saktade in för röda trafikljus medan skåpbilen fortsatte färden i hård fart in i bakändan av personbilen. Skåpbilen smet från platsen och körde till Omfartsvägen mot Helsingfors. Modern och dottern som befann sig i personbilen fördes till sjukhuset för uppsyn. Polisen har ingen kännedom om skåpbilen.

Läs också

Nyligen publicerat - Åboland